Essensterapi

Chok, angst uro

Når du oplever symptomer – både som noget fysisk i kroppen og som tankemylder, er du kommet væk fra din essens, din kerne.

Når du er hjemme i dig selv – i din essens/i din kerne – er der ro, du står stærkt. Selv når andre laver støj omkring dig, står du ved dig selv.

Du har indflydelse på dit liv!

Hej Karin.
Det du gjorde for mig/ved mig har virket hele ugen. Jeg føler mig stærk som en okse. Jeg er mig! Min appetit på mad er fuldstændig normal. Jeg sover godt. Har ikke stress. Føler mig ovenpå begivenhederne.
Tusind tak!
– Sms fra Erik 53 år en uge efter Chok Releaseterapi.

Find tid i kalenderen

Meningen findes i sammenhængen

Jeg glæder mig til at vise dig, at der intet mystisk er ved at se på sammenhængende mellem det, der foregår i din krop, og det, der sker på indersiden af dig, i dit sind.

Din krop spænder, når der er fare på færde. Jeg hjælper dig med at finde det, der ubevidst føles farligt, så din krop kan slappe af igen.

Så, hvis du går og tror, at din krop kun reagerer, fordi du sidder for længe, har en forkert hovedpude eller fordi du bare altid har haft det sådan, kommer jeg altså til at udfordre dine overbevisninger.

Jeg ved, at der er mere til det – når du kender den dybereliggende årsag, og får den forløst, kan du nemlig sove med de værste hovedpuder uden problemer.
Jeg skal dog retfærdigvis sige, at du selvfølgelig har ret i at det betyder meget, hvad du byder dig selv på det ydre plan.

Håb bliver til virkelighed

Du mærker at det KAN lade sig gøre at have en krop, der føles godt. Det giver blod på tanden – du er på rette vej.

Oplevelsen er subjektiv

Måske hører du andre sige: “det skal du ikke være ked af, det er ikke din skyld, nu må du videre i dit liv, du har jo overlevet…” osv. men, du mærker ingen trøst.
Det bider stadigvæk i dig – måske efter mange, mange år!

Under overfladen

Jeg kalder det at skøjte på overfladen, når vi ikke føler os mødt på det, der i virkeligheden er på færde.

Når vi finder ind til det, kroppen gemmer på, kommer den subjektive oplevelse frem i lyset – nu kan vi forløse det, der har skabt spænding og smerte i al den tid, der er gået siden oplevelsen skete.

Behandling

Samtalen, chok release og kropsbehandlingen er dele af samme behandling, der hjælper dig med at finde dine egne svar, så du befinder dig mere og mere inde i egen kerne.

Ved at blive i fornemmelsen i kroppen, kan vi nå ind til de underbevidste lag.
Der, hvor de fastlåste kodninger ligger.

Det er lige der, du bygger bro mellem krop og sind – det er lige der, du får kontakt til den, du dybest set er.

Forløb

Vi finder i fælleskab frem til rammen for din behandling.
Jeg kan nemlig ikke på forhånd sige, hvordan det bliver og hvor mange gange, du har behov for at komme.

Vi skal hele tiden have med i ligningen, at din underbevidsthed passer på dig. Derfor kan både dit, mit og andres pres på dig, få det til at låse.

Behandlingen bygger på høj grad af tillid, og foregår i kærlighed og respekt for dit naturlige tempo.

Derfor anbefaler jeg altid et forløb. Det kan strække sig over kortere eller længere tid, med aftale fra gang til gang, eller du bestiller tid efter behov.

Find tid i kalenderen

Kropsterapi

Den manuelle behandling er meget vigtig for at nå målet: at vende hjem til sin kerne.
Den foregår fuldt påklædt på briksen.

Følelsen af være født på ny, følelsen af at være inde i egen krop og mærke tyngden, varmen og afspændtheden, er uvurderlig for den, der ellers klarer sig igennem hverdagen med hovedet under armen og spændinger, smerter i kroppen.

Chok Release

I praksis sidder vi overfor hinanden og taler sammen.
Når jeg hjælper dig med at finde ind i, hvad der egentlig er på spil for dig, er selve indholdet i din fortælling ikke det primære.

Jeg beder dig om at stoppe op og mærke ind i kroppens sansninger – hvad kommer der frem? Billeder, lyd, smag, lugt eller en fornemmelse i kroppen? Hvilken følelse sidder du med? Har du lyst til løbe din vej, slå fra dig, føles det uretfærdigt? Er du bange, trist, vred?

Se listen over symptomer på chok nederst på Traumeterapi