Skip to main content

Referencer fra klienter

Jeg hjælper mennesker med at slippe træthed, spændinger, smerter og magtesløshed mv., med Essensterapi.

Jeg kombinerer kropsterapi (afspænding og kranio sakral terapi) med følelsesforløsende behandling (chok release terapi), som begge reducerer stress i krop og sind.

Som genvej til at forløse fysiske spændinger og smerter, benytter jeg METAsundhedsterapiens forståelse for, at der bag ethvert fysisk symptom ligger et følelsesmæssigt tema.

1. SVIMMELHED, HOVEDPINE, TRÆTHED, DUNKEN/SUSEN I ØRERNE OG SMERTER I ARMEN

Jeg har altid døjet meget med spændinger i nakke og skulder.

For et par år siden var spændingerne så voldsomme, at jeg led meget af hovedpine og træthed.

Derudover var jeg svimmel både, når jeg skulle dreje mit hoved, hvis jeg bevægede/drejede mig for hurtigt samt når jeg lagde mig ned fx ved sengetid og tilsvarende om morgenen når jeg stod op.

Jeg havde fået massage/fys en del gange, men dette hjalp kun kortvarigt.

Jeg blev af min chef anbefalet til at prøve kranio sakral terapi.

Dagen efter kst behandling var svimmelheden minimal og den forsvandt sammen med hovedpinen helt et par dage efter.

For nyligt har jeg været til kst behandling igen.

Igen pga spændinger, der havde forårsaget smerter og en summende/sovende fornemmelse i min højre arm fra albuen og ned i hånden. Svimmelhed og “dunken/susen” i mine ører oplevede jeg også tit i denne forbindelse.

Jeg havde i ca fire måneder gået til fysioterapi med ovenstående problem, inden jeg kontaktede Karin.

I løbet af det næste døgn efter kst behandlingen lettede smerterne i armen.

Den sovende fornemmelse i min arm foretog sig i løbet af nogle dage ligeså svimmelheden og “dunken/susen” i ørerne.

Selve kst behandlingen gør ikke ondt eller er ubehagelig. De “bivirkninger” jeg har haft efter kst behandlingerne, er at jeg blev træt efterfølgende og at min krop har været øm de første dage efter.

30. april 2015 HH, Sosu-assistent, 35 år, kvinde

2. STRESS, KÆBESPÆNDINGER OG KROPSHOLDNING

Kære Karin

For 3 år siden havde jeg stress, så meget at jeg var sygemeldt i en periode. Jeg havde søvnproblemer og muskelspændinger. Kort sagt var det noget møg?

Muskel spændingerne i kæben var ret generende og jeg ledte efter hjælp, jeg blev anbefalet at prøve hos dig, anbefalet af en fysioterapeut, og det var en god anbefaling.

Jeg fik hjælp til mine kæbespændinger og jeg fik dit positive livssyn og din ro, allerede den første gang.

Jeg kommer stadig regelmæssigt hos dig, sådan ca. med 6 ugers mellemrum. Det er nu min forkælelse til mig selv. Jeg nyder stadig din positivitet og din ro og din behandling. Min stress er væk, mine kæbespændinger har du strøget væk sammen med mange andre spændinger.

Når jeg hopper ned fra din briks er min krop rettet ud og det føles som om benene er 3 cm længere, ryggen er mere rank og skuldrene er sat på plads længere nede af ryggen. Jeg får nogle gange følelsen af at min krop bliver ligesom dejlig varm smeltet chokolade efter en behandling. ?

En behandling hos dig giver mig en stille, varm glæde samt en bedre kropsbevidsthed, jeg er nu bevidst om og arbejder med min kropsholdning.

Venlig hilsen
Birgitte, 53 år, Ingeniør

3. KÆBEN VAR GÅET AF LED

Min kæbe var gået af led og lægen havde gjort hvad han kunne for at sætte den på plads, men der var store begrænsninger i og mange smerter forbundet med at bevæge kæben

– det gjaldt almindelig tale og i højeste grad var det at spise en ren pine og koncentrationsøvelse i at være bevidst om hver en bevægelse.

Efterfølgende lægebesøget var jeg til undersøgelse på hospitalet, hvor man i bund og grund meddelte mig, at det skulle jeg nok leve med resten af mit liv…..

Min veninde opfordrede mig til at aflægge Karin et besøg, og allerede efter første behandling var lettelsen stor.

Efter 3-4 behandlinger havde jeg en kæbe, der stort set fungerede normalt og har lige siden været smertefri og bevægeligheden er at betegne som normal. Jeg skal dog passe på ved tandlægebesøg og når trætheden melder sig og jeg begynder at gabe….

Men der er ingen tvivl om, at det er behandlingerne hos Karin der er årsag til dette. 1000 tak for hjælpen, Karin!!

Aase Ollendorf, 59 år og PA

4. MUSKELSMERTER OG LEDSMERTER I BÆKKEN, RYG, SKULDRE OG NAKKE

Jeg har de sidste 6 år i perioder fået behandling af Karin for muskel- og ledsmerter i bækken, ryg, skuldre og nakke.

Behandlingerne minder ikke om noget andet, jeg har prøvet. De er på en og samme tid meget blide, smertefrie og dybtvirkende.

Både krop og psyke bliver afspændt og bragt i balance. Jeg får en fornemmelse af at falde på plads i min egen krop, mine følelser og tanker falder også til ro, og jeg kan se det hele lidt fra oven.

Efter behandlingen svæver jeg opløftet og styrket ud af døren.

Karin får hermed mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Maria

BALANCEPUNKT-METODEN

Kære Karin.

Dine øvelser for bedre balance kan gøres uden anstrengelse, og alligevel kan man tydeligt mærke en forandring i kroppen, når øvelserne er forbi. Det føles, at noget er kommet på plads, og man føler en fri fornemmelse, da man automatisk retter op. Desuden mærker man jordforbindelsen, som du taler om.

Dine anvisninger er gode og nemme at huske.

Irena Wissing Hansen

ESSENSTERAPI

Jeg har i gennem flere år oplevet at få hovedpine og muskelspændinger i forbindelse med min cyklus. Det sidste halve år har det været så slemt, at jeg har måtte gå i seng med voldsom smerter, i et par dage.

Jeg har været nødt til at melde mig syg fra arbejde, aflyse aftaler, og jeg har slet ikke kunne været tilstede for min tre børn i de dage hovedpinen varer.
Jeg fører hovedpinedagbog, og kan se i kalenderen, hvornår den næste hovedpine falder.
Det er gået op for mig, at jeg er begyndt at planlægge mit liv og min hverdag ud fra, hvornår jeg vil få hovedpine. Og det er IKKE sådan, jeg ønsker at leve mit liv. Derfor kontaktede jeg Sans for Kroppen og Karin. Her i klinikken kan jeg både få kropsterapi,  Chok-terapi, og Kranio sakral terapi.

Til den første session hos Karin, er min forventning, at jeg skal have afspænding/kropsterapi, så jeg måske ikke vil få voldsomme muskelspændinger og hovedpine juleaften.
Men sessionen tager en hel anden drejning.
Jeg har igennem hele mit voksne liv været forbi mange forskellige (alternative) behandlere og trænere for at komme i både fysisk og psykisk balance.
Men jeg har aldrig prøvet chokterapi og chok terapi, som var det Karin ledte mig igennem denne session.
Jeg var meget fascineret og dybt opslugt i samtalen under sessionen.

Det var en rigtig god terapisession, og alligevel var jeg så frustreret, da jeg tog hjem, fordi vi ikke havde brugt tiden på afspænding/kropsterapi.
Jeg havde været så fokuseret på, at jeg skulle komme af med mine muskelspændinger via afspænding, at jeg næsten ikke kunne rumme, at vi havde brugt tiden på chokterapi.

Det mest utrolige er, at jeg faktisk IKKE fik hovedpine, og jeg mærkede INTET til muskelspændingerne ved min menstruation 2 uger efter 1. Session.

En måned efter var jeg klar til 2.session, og her havde vi fokus på kropsterapi.
Det var meget dejligt og fyldt med velvære og selvkærlighed.
Jeg fik igen positiv kontakt til især mine holdningsmuskler. (Ryg og mave)

Efter mine 2 første sessioner har jeg fået en (gen-)oplevelse af og en indsigt i, hvordan krop og psyke ER EEN organisme, og at alle processer dynamisk påvirker hinanden.

Karin er ingen mirakelmager! Hun har styr på sine værktøjer og hun udviser stor respekt for, hvad der sker i relationen, og hvor energien er. Du er selv med i processen.

Tak for dig Karin

De allerbedste hilsner
Sara Beck