Skip to main content

Nakkesmerter & hovedpine, migræne

Jeg har selv lidt af spændingshovedpine og nakkespændinger i en stor del af min barndom og langt op i voksenlivet.

Det er symptomer, der dræner og skaber begrænsninger i livet.

Lad mig hjælpe dig med at skabe plads til de pressede nerver og blodårer, så hovedpinen og spændingerne kan lette og give dig ro og mod på tingene igen.

Har du flere gener?

Ofte hænger symptomerne sammen, så det er værdifuld viden for mig, at du deler det fulde billede af det, du døjer med.

Jeg arbejder altid hele kroppen igennem, og har erfaring for, hvad jeg skal være særligt opmærksom på.

Kombinationen af Kranio Sakral Terapi og Psykomotorisk Terapi har til formål at nedsætte stress og anspændthed, så kroppen får mulighed for at regulere sig. Altid med udgangspunkt i dit problem, naturligvis.

Behandlingen fremmer de regenererende processer, som kroppen får plads til, når der ikke skal bruges energi på holde fast i spændingerne.

Hovedpine 

Din beskrivelse af dine smerter, giver mig indblik i, hvad jeg skal være særligt opmærksom på i behandlingen.

Ofte er hovedpine genereret af nakkespændinger. Vi kan tage en snak om, hvad der får dig til at spænde op, og hvilke muligheder, du har.

Spændinger i muskel-bindevævet kommer af et nervesystem, der kører på højt gear. Afspændingen nedsætter stressniveauet, så du bedre kan “høre hvad du selv siger.”

Nakkesmerter

Nakkesmerter kan komme af spændinger.

Afspænding har en særlig berettigelse, når der er tale om diskusprolaps, slidgigt eller andre forandringer. Behandlingen skaber øget bevægelighed og blodgennemstrømning, der igen nedsætter det generelle stressniveau.

Snak med lægen

Hovedpine og nakkesmerter kan have årsager, der er vigtige at få diagnosticeret. Hvis du er i tvivl om, hvad dine smerter skyldes, bedes du tale med din læge.

Jeg håber, du vil føle dig velkommen til at kontakte mig, så vi kan tale om dit problem, og om hvordan jeg evt. kan hjælpe dig.

Gå til bookingsiden

Migræne

Migræne er som udgangspunkt kompleks, men slet ikke umuligt at arbejde med.
Jeg kan hjælpe dig med at indkredse triggerne, som kan være alt fra kost, søvnbesvær, muskelspændinger og følelsen af ikke at slå til, eller ikke at høre til.

De forløb, jeg har bedst erfaring med, er dem, hvor vi også arbejder med det, der er følelsesmæssigt svært, da stress ofte er en af de udløsende triggere for migræne.

Skriv eller ring til mig

Der er aldrig to, der har det ens.

Har du spørgmål, og kunne du tænke dig at vide, hvad jeg tænker om netop dine udfordringer, er du meget velkommen itl at kontakte mig.