“Du skal ikke være bange, min hund gør ikke noget,” siger ejeren. Men det, hun ikke ved, er, at det sidder i kroppen.

Min metode kan det, som jeg gætter på er dit største ønske:
Slippe for at kroppen stivner, hjertet banker derudad og benene bare gerne vil have dig væk så hurtigt som muligt, når du er nødt til at passere en hund på din vej.

Giv mig 30 minutter af din tid og lad mig hjælpe dig med få en dybere forståelse af, hvad der får din krop til at gå i alarmtilstand, og hvordan jeg kan hjælpe dig, med at skrue ned for det.

Biv fri for din angst: Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Den absolut bedste måde at bearbejde det, der sidder i kroppen, er at gå den kropslige vej.

Forestil dig at du næste gang, du går en tur, ikke skal se dig om, og forholde dig til, om der løber hunde rundt i nærheden.

Jo før du booker en tid til en gratis samtale, des før er vi i gang med at gøre det til en realitet for dig.

Min metode fjerner det, der får din krop til at reagere, så du kan passere hunden med samme ro, som hvis den ikke var der. Måske har du prøvet at øve dig i at kunne tolerere hunde i din nærhed, men hvis du stadig føler, at det er krævende for dig, er det ikke forløst.

Min metode forløser ubehaget. Vi ses i klinikken eller online og arbejder med det, så du næste gang, du møder en hund, ikke længere er bange. Jeg lover ikke, at du kommer til at elske hunde, så du selv vil have en, men jeg tør godt at garantere, at din tolerance øges markant.

Den mest oversete faktor for at hele ubearbejdede oplevelser, chok og andet ubehag, der sidder i kroppen – er at forholde sig til kroppens logik. 

Mit navn er Karin. Jeg hjælper folk, som er engagerede i egen trivsel, med at opnå en dybere forbindelse med sig selv igennem kroppen.

Fobier og frygt for specifikke ting er udtryk for at kroppen tror, at det, der engang var en farlig situation, også er det nu.

Gammel frygt er en ubehagelig og styrende begrænsning, som jeg ønsker, at alle skal vide er muligt at gøre sig fri af. 

Min metode er afprøvet og har succes med alle former for chok, barrierer og begrænsende overbevisninger – også angst for hunde.

Har du 3 X 1.5 time, du vil afsætte til at komme af med dit ubehag, så har jeg et godt tilbud til dig.

Træning og eksponering for det, du er bange for, er unødvendigt i denne form for terapi, hvor vi forløser det i klinikken eller online. Efterfølgende tester du ændringen af din krops reaktioner i dit helt eget tempo.

Sidder du med lyst til at handle nu med det samme, er du velkommen til at ringe til mig direkte på

telefon: 61419593

Efter bare en session hos Karin kunne jeg overvinde min frygt for at flyve.

Pia Felding, forfatter, mentor og clairvoyant.

Denne gang var helt anderledes, jeg havde ved Karins hjælp fundet et sted inde i mig selv, et anker, hvor der var ro på og det havde jeg fat i, mens vi startede med at gå op, min krop forblev i ro og jeg kunne finde min plads og sætte mig ned og se mig omkring og ned uden problemer. Koncertoplevelsen blev meget bedre og jeg var simpelthen så glad over at jeg endelig var fri for angsten.

Susan Andersen, der led af højdeskræk.

Min baggrund
Jeg var det, man kalder et genert barn. Udover hjertebanken og svedige hænder i uvante situationer, døjede jeg med kroniske muskelspændinger og hovedpine. Når man ser på de ydre ting, har jeg klaret mig godt alligevel. Men i dag ved jeg, at det ikke er en nødvendighed at føle sig anspændt og lægge bånd på sig selv for at klare sig godt. Udover at være vældig anstrengende, lægger det også en begrænsning ned over ærligheden og autenciteten, som i virkeligheden er lettere for alle at forholde sig til.

Jeg er drevet af ønsket om at hjælpe andre med at få det lettere med sig selv.

Har du lyst til at blive fri af din angst for hunde på en ukompliceret og respektfuld måde, er du blot et opkald fra at få min hjælp.

Det første skub i retningen af at blive mere hel, fik jeg da jeg startede på uddannelsen til Afspændingspædagog,dap i 1993. Vores fag involverer alt omkring det enkelte menneske, fysisk, socialt og psykisk, hvor jeg har specialiseret mig i at arbejde med følelser og kropslige signaler, som vejen til at lære sig selv bedre at kende.
Uddannelsen hedder i dag Psykomotorisk Terapeut, dap.

Min egen historie og passion for krop-psykesammenhænge har ført til integrationen af flere metoder i mit behandlingsarbejde.

Min faglighed er baseret på den Psykomotoriske Terapi, som jeg har bygget til og ovenpå igennem årene. Det vigtigste er dog min oplevede erfaring, som jeg hele tiden forfiner igennem samarbejdet med de mange, mange mennesker, der kommer og får min hjælp.

Det, jeg kan hjælpe dig med, er at finde ind til den fysiske reaktion, du har, når du møder en hund. Du skal ingen bestemte forudsætninger have for at modtage behandlingen, udover viljen til at blive fri for det, du døjer med.

Jeg benytter mig af den følelsesforløsende metode, der hedder Chok Release Terapi, som er en forening af flere terapeutiske metoder, bl.a. EMDR, som WHO anerkender som den mest virksomme metode til behandling af PTSD.

I løbet af min karriere har jeg udover uddannelsen til Chok Release Master integreret Kranio Sakral terapien i mine manuelle behandlinger, som er præcise og effektive teknikker til at frigøre og balancere kroppen fra den fysiske side.

Klar til Forandring? Book Din Personlige Samtale Direkte Her!

Jeg glæder mig til at tale med dig om at gøre dig fri af din angst for hunde. Tjek kalenderen, find en tid, der passer dig, og så tales vi ved.

Kærlig hilsen
Karin 🌿