Skip to main content

Mentorforløb

Har du et mål, du gerne vil nå, er der knas i parforholdet, eller mærker du at livet må have mere til dig, end du har nu, er dette forløb måske noget for dig.

Jeg har et kærligt og præcist øje for essensen i et menneske.

Jeg hjælper dig i denne kombination af mentoring og terapi med at få mere og mere kontakt til dig selv, som er en helt anden tryg tilstand at være i, fremfor at knokle og kæmpe for at få tingene til at hænge sammen.

Du vil se dig selv med mere kærlige og omsorgsfulde øjne, når vi “on the go” får ryddet op i dine automattanker, reaktioner og ubevidste følelser.

Book tid til gratis afklarende samtale til mentorforløb

Med Karin som mentor

Med Karin som mentor, kommer du ind under huden på dig selv på en kærlig, respektfuld og helende måde.

Du får hjælp til at tune dig ind på det, der inspirerer dig og giver mening for dig i livet. Ikke kun i det store perspektiv, men helt ned i det, du er og beskæftiger dig med i hverdagen.

Når du ønsker at ændre negative tanker til positive, skal du huske at vores tanker skabes på baggrund af hukommelsen, som ligger i det ubevidste sind – i kroppens sansesystem.

Sålænge vores ubevidste nervesystem bærer på overvældelse, chok og traumer, vil det altså modarbejde vores indsats for at tænke positive tanker om os selv, vores omstændigheder og fremtiden.

Det er absolut noget at gøre, hvis du føler dig magtesløs, overvældet og modløs.

Chok Release terapien er en eminent metode til at spore sig ind på det fastlåste i nervesystemet, og forløse det med det samme. Det, der kommer frem i terapien kommer fra dit eget levede liv, og bidrager således til din selvforståelse.

 

Tag selv styringen

Stress, usikkerhed og bekymringer kommer når vi føler, at vi ikke selv bestemmer og styrer i vores liv.

Er du underlagt svære omstændigheder, som ikke lige står til at ændre, er det stadig muligt at skabe kontakt til dig selv, så du ikke føler dig på herrens mark, men finder ro i tingene, som de er lige nu.

Mentorforløbet adskiller sig fra de enkeltstående Essensterapi-sessioner ved at du arbejder endnu mere i dybden med dine underbevidste styresystemer, (overlevelsesmekanismer) som er dem, der skaber og fastholder selvundertrykkende tanker og mønstre.

På daglig basis har vi kontakt med hinanden, hvor du får min hjælp til at bygge dit ‘mindset’ op, så det støtter dig og bevarer din energi, din integritet og tillid til at være dig – også når der er uro omkring dig.

Mentorforløbet aftales og tilrettelægges efter behov, og prisen sættes derefter.

Forløbet er åben for justering og tilpasning undervejs.

Som minimum inkluderer det daglig kontakt og Essensterapi.

Du vil efter behov få tildelt moduler fra mit onlineforløb “SÅDAN får du styr på din ENERGI”, som indeholder undervisning i personlig udvikling, grænser, energi og groundingøvelser, åndedræts- og holdningsøvelser, meditationer m.v.

Book en afklarende samtale i kalenderen.

Finder du ingen ledige tider, kan du skrive en mail, og jeg kontakter dig så snart, jeg kan.

Book tid til gratis afklarende samtale om mentorforløb
Send en sikker mail