Tusind tak for din interesse

Velkommen til stedet, hvor krop og sind bindes sammen i forståelse, heling og handling.

Måske har du valgt at hoppe herind fordi du gerne vil nysgerrig på at få mere krop med i din forståelse af dig selv.

Måske vil du gerne forstå andre mennesker bedre, så du får lettere ved at støtte og hjælpe dem.

Min interesse for at forstå og håndtere fysisk og følelsesmæssigt stress har ført mig til en dyb indsigt i nervesystemets logik.

Jeg håber mit bidrag vil give dig inspiration og værdifulde indsigter til at forbinde dig med dig selv og andre på et endnu dybere niveau.

Så endnu engang, velkommen, og lad os komme i gang med at udforske og skabe forandring sammen!”

Dine Tanker

Gør dig selv bevidst om dit unikke filter, og bliv medspiller i den virkelighed, som du er en del af.

I denne video belyser jeg, hvor vores tanker kommer fra.

Vores tanker er koblet sammen med følelser og fornemmelser af enten at være tryg eller utryg.

Dit humør

Hvordan ved du i hvilket humør du er i?

Øv dig i at mærke efter, tag styringen og løft stemningen, når du kan.

Trigget

Når kroppen reagerer er den trigget. Den kan trigges ind i en rar og dejlig følelse, men når jeg her taler om at være trigget, så er det med følelserne af ubehag og utryghed.

Kroppen peger i realiteten ind i underbevidsthedens lager af utryghed. Der sidder en eller flere oplevelser fast, der fremkalder følelsen af ikke have tillid til at kunne klare sig i den pågældende situation.

Note:
Det er muligt at forløse disse følelser, så man ikke længere trigges. Det er for mig at se frihed, at vide at man kan klare sig nu, som det voksne og erfarne menneske, man er.

Holdning og øvelser

Igennem de senere år har vi indført begrebet “Tech Neck” som dækker over den foroverbøjede stilling, vi har, når vi arbejder ved pc’en eller ser ned i telefonen.

Denne holdning har ikke alene negative konsekvenser for vejrtrækningen, den øger også risikoen for spændinger og smerter i hele den øvre del af kroppen, og så bidrager den negativt på humøret.

3 minutter inde i videoen, viser jeg dig nogle simple øvelser, der har gavnlig effekt på styrken, smidigheden, holdningen og ikke mindst humøret.

Nu ved vi at…

Vores oplevelser ligger lagret i det ubevidste sind, som kroppen repræsenterer. For at undgå at mærke ubehaget ved at føle sig sårbar, i en eller anden forstand, bygger vi en facade op.

Inde bag facaden ligger glæden, lysten til livet og den ubetingede kærlighed. Derinde – i din essens – har du ikke brug for at måle dig med andre, hævde dig eller holde dig selv tilbage. Der er du tryg ved at være dig, fuldstændig som du er.