“Du skal ikke være bange, tandlægen er sød og fortæller dig hele tiden, hvad der skal ske,” siger de omsorgsfuldt. Men sandheden er, at du er så nervøs, så du ikke kan være i dig selv. 

Min metode kan opfylde det, jeg forestiller mig, er dit største ønske: At undgå at kroppen stivner, at hjertet galoperer derudad, og at følelsen af at skulle kaste op fylder det hele.

Giv mig 30 minutter af din tid og lad mig hjælpe dig med få en dybere forståelse af, hvad der får din krop til at gå i alarmtilstand, og hvordan jeg kan hjælpe dig, med at skrue ned for det.

Biv fri for din angst: Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Min metode er afprøvet og har succes med alle former for fobier, følelsesmæssigt ubehag og begrænsende overbevisninger.

Jo mere specifikt problemet er, des færre sessioner er der behov for.
Skal du være den næste, der får løst dit problem på 3, 2 eller måske bare ved 1 session?

Jeg håber, du har fundet frem til en dygtig tandlæge, der kan hjælpe dig, selvom du er bange. Men hvad nu hvis du kunne slippe helt for din frygt for at gå til tandlæge?
Det kunne måske åbne op for at dine tandlægebesøg blev en god oplevelse, hvor du kunne tale tandsundhed med din tandlæge, i stedet for at skulle anstrenge dig for overhovedet at være til stede.

Den absolut bedste måde at bearbejde det, der sidder i kroppen og skaber frygt og ubehag, er at gå ad den kropslige vej.

Det er bestemt okay at være lidt nervøs når man går til tandlægen, men når frygten tager overhånd, går det ud over oplevelsen, som kunne være både givende og omsorgsfuld. 

Jeg hjælper dig med at reducere og fjerne det, der får dig til at spænde op og hyperventilere. Ikke ved at overbevise dig om, at der ikke er noget at være bange for, heller ikke med vejrtrækningsøvelser og andet, som du skal huske at gøre, men ved at finde og forløse frygten der, hvor den findes – nemlig i kroppen.

Jo før du booker en tid til en gratis samtale, des før er vi i gang med at gøre dette til en realitet for dig.

Min metode skruer ned for- og i bedste fald helt fjerner – det, der får din krop til at reagere, så du kan gå til tandlæge med langt større ro, end du er vant til.

Måske har du taget gode råd om vejrtræknings- og afspændingsøvelser til dig, men oplever du, at nervøsiteten alligevel får overtaget, så er det ikke dig, der er noget galt med – hvis du kunne tage det roligt, ville du jo gøre det.

Jeg kan hjælpe dig, så du får en varig ro med at gå til tandlæge.

Jeg lover ikke, at du kommer til at elske at gå til tandlægen, men jeg tør godt at garantere, at din tolerance øges markant.

Den mest oversete faktor for at hele ubearbejdede oplevelser, chok og andet ubehag, der sidder i kroppen – er at forholde sig til kroppens logik. 

Mit navn er Karin Wissing Becker. Jeg har små 30 års erfaring med at hjælpe folk, som er engagerede i egen trivsel, med at opnå en dybere forbindelse med sig selv igennem kroppen.

Fobier og frygt for specifikke ting er udtryk for at kroppen tror, at det, der engang var en farlig situation, også er det nu. Lad os sammen undersøge, hvad kroppen er bange for.

Gammel frygt er en ubehagelig og styrende begrænsning, som jeg ønsker, at alle skal vide er muligt at blive fri for.

Det er muligt slippe frygten på en let måde, der ikke kræver, at man udsætter sig for det man er bange for igen og igen.

Jeg ved selv, hvor anstrengende det er at skulle holde sammen på mig selv, når jeg er nervøs og bange.
I dag ved jeg, at der bare er en session fra at føle mig langt friere i krop og sind.

Har du lyst til at din tandlægeskræk skal høre fortiden til?

Så er du velkommen til at booke en tid, så vi kan tale sammen om, hvordan jeg bedst hjælper dig.

Min baggrund er bl.a. at jeg som barn og ung døjede med kroniske muskelspændinger og hovedpine. Jeg var nervøs og bange for stort set alt, der ikke var rutine for mig. Samtidig er jeg nysgerrig og videbegærlig, men min generelle utryghed sendte mig på et gevaldigt overarbejde fysisk og psykisk.
Da jeg som ung endelig fik hjælp til mine fysiske problemer, indså jeg, at uddannelsen til Afspændingspædagog, som i dag hedder Psykomotorisk Terapeut, dap, lige var noget for mig.

Min egen historie og passion for krop-psykesammenhænge, har bragt flere metoder ind i mit behandlingsarbejde:

Kranio Sakral Terapi er en dybdegående afspænding og regulering af centralnervesystemet. I kombination med den psykomotoriske behandlingsmetode har jeg udviklet min helt unikke behandlingsform til gavn for hundredvis af klienter med forskellige former for hovedpiner, nakkeproblematikker, iskias, bækkenproblemer og meget andet.

Chok Release Terapien tager sig af den følelsesmæssige side, hvor vi ser på, hvad udfordringer og livsomvæltende hændelser har gjort, eller gør ved en, så vi kan bearbejde og forløse det på det kropslige niveau. På den måde skaber vi overensstemmelse mellem den intellektuelle forståelse og kroppens reelle reaktioner.

Klar til Forandring? Book Din Personlige Samtale Direkte Her!

Tænk hvor fantastisk det ville være at kunne tage hjemmefra med ro i maven allerede næste gang, du skal til tandlæge!

Tjek kalenderen, find en tid, der passer dig, og så tales vi ved.

Kærlig hilsen
Karin