Ubehaget sidder i kroppen, hvad end det er tandlægeskræk, præsentationsangst eller ubehaget ved at sige nej tak til en familiesammenkomst, der tynger en. 

Giv mig 30 minutter af din tid og lad mig hjælpe dig med få en dybere forståelse af, hvad der får din krop at gå i alarmtilstand, eller får klappen til at gå ned, helt udenfor viljens kontrol.

Jeg har en metode, der hjælper andre fri af frygt – uden at skulle eksponere sig selv for det man er bange for.
Den kan måske også hjælpe dig.

Start Din Forandring: Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Er du træt af at din angst begrænser dit liv?
Oplever du at det, du ikke kan, også kommer til at begrænse andre? Kender du det, at det bare bliver værre af at andre siger, at der ikke er noget at være bange for?
Kunne det så ikke være fantastisk at komme nærmere et liv, uden at skulle navigere udenom triggerne, men bare kunne tage tingene som de kommer? Og måske endda begynde at gøre det, som du ikke kan i dag?

Er du klar til at sige farvel til din begrænsninger og byde friheden til selv at bestemme velkommen?

Så er jeg lige her, og jeg vil hjertens gerne hjælpe dig. 

Den absolut bedste måde at bearbejde det, der sidder i kroppen, er at gå den kropslige vej.

Forestil dig at det, der fastholder dig, slipper sit tag, og lader kroppen genfinde sin ro og balance så du kan koncentrere dig om det væsentlige i dit liv.
Tænk om, du kommer nærmere din drøm om at være fri til at gøre de ting sammen med familie og venner, som du hidtil har måttet undgå p.gr.a. frygten.

Vil du gerne gå foråret i møde, hvor du ikke længere føler dig fastlåst og begrænset? Så har du muligheden nu til at tænker og gøre anderledes omkring det, du døjer med.

Den mest oversete faktor for at hele ubearbejdede oplevelser, chok og andet ubehag, der sidder i kroppen – er at forholde sig til kroppens logik. 

Mit navn er Karin. Jeg hjælper folk, som er engagerede i egen trivsel, med at opnå en dybere forbindelse med sig selv igennem kroppen.

I mit arbejde kombinerer jeg den kognitive og rationelle forståelse med den ubevidste viden, som findes i kroppens sansesystem. Det betyder, når vi arbejder med det i praksis, at det der tidligere bestemte humøret, tankerne og handlingerne fra det ubevidste sind, nu bliver adresseret, forløst og bevidstgjort.

Fobier og frygt for specifikke ting er udtryk for at kroppen tror, at det, der engang var en farlig situation, også er det nu. Den hænger så at sige fast, som en yngre del af dig, der ikke har forstået at du er kommet videre og nu kan klare dig rigtig godt.

Med min metode “opdaterer” vi nervesystemet, så du kan møde det, der er nu, med al den erfaring du har i dag.

 

At prøve at få det fastlåste i kroppen til at slippe via samtaler og rationel tænkning, er som at diskutere en sten i skoen. Men med kroppen som talerør, ryster vi stenen ud og giver plads til dig.

Dette kan blive starten på et nyt og spændende kapitel i dit liv.

Selv var jeg et meget bange barn. Jeg havde virkelig travlt med at opfange alt, hvad der foregik omkring mig, alt sammen for at undgå at blive opfattet som dum, uartig eller – som noget af det værste – at få andre til at føle sig kede af det. At jeg samtidig var bange for voksne betød at jeg ikke søgte hjælp, men selv klarede mig igennem det hele.

Med frygten for at være forkert udviklede jeg mig til en vaske ægte skolepige fra flinkeskolen, der havde afgivet min tillid til mig selv til omverdenen.

De andre er klogere end mig.
Jeg har trodset min frygt for mange ting igennem mit liv. Heldigvis. I dag ved jeg at det ikke havde behøvet at være så slidsomt. Samtidig er jeg taknemmelig for at vide, hvordan det føles før og efter, og ikke mindst kender jeg processen igennem det, så jeg kan hjælpe andre.

Som barn og ung skjulte jeg min usikkerhed. Jeg kunne ikke bare sige at jeg var bange. Jeg skulle vide hvorfor, følte jeg. Var jeg oven i købet bange for, hvordan den anden ville reagerer, så kunne jeg slet ikke sige noget.

Jeg ser, at der mangler et sprog for at være fanget i sin egen krop. Kroppen kan ikke lyve omkring, hvordan man har det, men da det ikke er rationel logisk, og noget, vi kan forstå med hovedet, må vi gå den kropslige vej, og lade den komme til orde.

Min uddannelse til Afspændingspædagog, dap – som i dag hedder Psykomotorisk Terapeut, gav mig indsigt, viden og praktisk erfaring med arbejdet med kroppen. Det blev min redning, for når man arbejder med de spændte muskler, bevæger det noget i sindet, så muligheder og troen på sig selv kan udvikle sig.

Du skal bare være dig selv, siger man.
Men det man ikke har forstået er, at man kun kan være sig selv, når man er tryg.

Arbejdet med kroppen, og det, vi sanser med den, er nøglen, der åbner op for trygheden, som ligger i os alle, men som bliver presset ned i et meget lille sted, når vi er trigget.

Det fantastiske er, at man kan gøre sig uafhængig af hvad omstændighederne finder på, ved at bearbejde de følelser, der bor i en selv.

På min egen rejse hjem i mig selv, har jeg sluppet kronisk træthed, spændinger og hovedpine. Der er bare det ved det, at jeg fra starten ikke vidste, at årsagen til mine symptomer var  fordi, jeg var meget mere optaget af at gøre alting rigtigt end at lytte til min egen stemme.

Min rejse har været lang, men jeg har også skullet lære det hele helt ned i detaljen for at kunne skumme fløden af metoder, teknikker og mindset, så jeg kan hjælpe andre videre på bedste måde.

Er du fanget af en frygt, der begrænser dit liv? Oplever du, at flyskræk, angst for hunde, eller præsentationsangst hindrer dig i at leve fuldt ud?

Grib muligheden for  at befri dig fra begrænsningerne så du kan generobre friheden til at være i verden uden frygten.

Lad os sammen arbejde på at gøre din krop tryg ved det, som du inderst inde gerne vil kunne.

Book din ESSENS-samtale og find ud af, hvorfor det føles svært, og hvad du kan gøre ved det.

Klar til Forandring? Book Din Personlige Samtale Direkte Her!

Jeg nævner her nogle af de følelsesmæssige og fysiske symptomer, som vi kan arbejde med:

Fobier og ubehag ved noget specifikt:

 • flyskræk
 • tandlægeskræk
 • præsentations- og eksamensangst
 • angst for hunde, edderkopper eller andre dyr
 • frygt for at blive forladt
 • frygt for at fejle
 • frygt for afsløring

Svære vilkår eller livsomvæltninger

 • mobning
 • uretfærdigt behandlet
 • trusler
 • fyring
 • skilsmisse
 • sygdom
 • dødsfald

Fysiske symptomer

 • uro i kroppen
 • tankermylder
 • dårlig søvn
 • humørsvingninger
 • spændinger og smerter
 • hurtig, kort vejrtrækning
 • kroniske lidelser

Selvbillede og overbevisninger

 • jeg er ikke god nok
 • jeg føler mig lammet
 • jeg bliver let vred eller ked af det
 • jeg gør alt for at undgå visse situationer
 • jeg undgår at tale om de svære ting
 • jeg er bange for at være svag
 • jeg mangler tid, penge, uddannelse osv.

Her udtaler et par af mine klienter, hvordan forløsning af traumer og bekymringer, løfter humøret og giver dem frihed til at træffe sunde valg i livet.

Efter bare en session hos Karin kunne jeg overvinde min frygt for at flyve.

Pia Felding, forfatter, mentor og clairvoyant.

Det vigtigste er, at jeg får forløst eller opløst gamle traumer. Det kan være gamle oplevelser eller overbevisninger, som både sidder i krop og sind. Det betyder, at jeg får en større frihed til at træffe valg i livet, når jeg ikke er så fastlåst i gamle overbevisninger og overlevelsesmekanismer.

Dorte 56 år, konsulent og psykoterapeutMen takket være din guidning lykkedes det at komme gennem det, jeg kalder mentale barrierer og at gå fra følelsen af en krop nærmest ude af kontrol, til den følelse, jeg gerne vil have i kroppen næste gang, jeg står et højt sted.

Sådan skrev Susan Andersen, der har lidt af højdeskræk.

og et par dage senere på Facebook:

Denne gang var helt anderledes, jeg havde ved Karins hjælp fundet et sted inde i mig selv, et anker, hvor der var ro på og det havde jeg fat i, mens vi startede med at gå op, min krop forblev i ro og jeg kunne finde min plads og sætte mig ned og se mig omkring og ned uden problemer. Koncertoplevelsen blev meget bedre og jeg var simpelthen så glad over at jeg endelig var fri for angsten.

Din gratis ESSENS-samtale foregår i telefonen, så du kan sidde trygt derhjemme.

Her er et overblik over hvad vi kan gennemgå.

 • Med udgangspunkt i din udfordring, skaber vi klarhed over, hvad du savner, hvordan du gerne vil have det, og hvad der skal til for at komme derhen. 
 • Vi indkredser de kropslige signaler, der får dig til at føle dig udfordret.
 • Jeg viser dig, hvordan de selvsamme signaler viser dig vejen til kernen af det, der udfordrer dig. 
 • Vi taler om, hvad du vil kunne, hvis du ikke længere bliver trigget ind i ubehag og uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.
 • Du vil se dine sande værdier med større tydelighed.
 • Via kontakten med din krop, kommer du i løbet af samtalen, i kontakt med dig selv, så du går videre med en større bevidsthed om, hvordan krop og sind hænger sammen.
Tag Det Første Skridt: Reservér Din Gratis Samtale Her og Nu!

Få klarhed over, hvad der resonerer med dig, og gå straks i gang med at fokusere på det, der fylder din hverdag med nydelse og begejstring.

Positive bekræftelser som “alt er godt” kan føles som at løbe panden mod muren for dem, der mærker frygten i kroppen. Men hvorfor blive ved med det?
Bruger man tiden og energien på at forløse det, kroppen gemmer på, vil man hurtigere opleve transformationen.

Når alt er godt, foretager du dig selvkærlige handlinger, der resonerer med dig.

Desværre forsøger mange at overbevise sig selv om at der ikke er noget at være bange for. Men fornuften kan langt fra altid nå ind til det, der er på spil i kroppen og i underbevidstheden.
Eksponering er også en langsommelig vej at gå, når vi, som i Pias, Susans og Dortes tilfælde, kan bearbejde ubehaget i min trygge klinik. At nærme sig det, man har frygtet, sker med en helt anderledes følelse, når ubehaget allerede har sluppet sit tag.

Vil vi have kroppen i tale, må vi bruge det sprog, som den udtrykker sig igennem, nemlig sanserne. Med den rette tilgang, viser kroppen os direkte ind bag den rationelle tankegang til det, kroppen længes efter at forløse.

Stod det til mig, skulle det ikke længere være en lidt halv-mystisk hemmelighed, at fysisk og følelsesmæssig ubehag kan forløses, og at det er hurtigere, kærligere og langt mere skånsomt, end at skulle lære at takle og leve med undgåelsesadfærd, hensynsbetændelse og et nervesystem på overarbejde.

I din samtale får du indsigt i min unikke metode til at skrue ned for frygt og ubehag og op for dig og det, du gerne vil opnå i dit liv. 

Oplev Forskellen: Book Din Gratis Samtale og Start Din Rejse!

Man skal stoppe med at fokusere på det negative og i stedet koncentrere sig om det, man gerne vil. Det er logisk, og var det let, ville ingen have nogen problemer.

Når det er lettere sagt en gjort, er det fordi, man i sagens natur har svært ved at få øje på det ubevidste i sig selv.

Det man derimod godt kan mærke, er den manglende trivsel, som kroppen udtrykker med dårligt humør og stresssymptomer.

Er du klar til at sætte dig selv i centrum for dit eget liv, og lade puslespillet falde på plads inden i dig, så det, der kunne tage år, bliver til virkelighed nu?Essensterapi

Du kommer med lysten og viljen til forandring, som er den bærende kraft for al udvikling. 

Jeg spejler dig og stiller spørgsmål, som hjælper dig i kontakt med din krops visdom. 

Essensterapi  handler om at skrue op for “lysten, der driver værket”, og løfte det ud af systemet der står i vejen for den del af dig, der VED du kan og bare skal op på hesten igen, i stedet for at føle fiasko. 

Krop og psyke – én behandling

Jeg har stærke kompetencer både som kropsterapeut og følelsesforløsende terapeut, så du finder i mig en behandler, der forstår at arbejde i krydsfeltet mellem de kropslige fornemmelser og selvfølelsen, som er baggrunden for al begrænsning.

Jeg nærer et stærkt ønske om at alle skal kunne føle sig værdige til at være sig selv. Jeg startede for mange år siden min rejse ved at uddanne mig til Psykomotorisk Terapeut, som dengang hed Afspændingspædagog. Det tog kurser og uddannelser med sig i kranio sakral terapi, som kan noget ganske særligt, når det kommer til at lette nervesystemet for fysisk stress.

Uddannelserne til Chok Release Master og METAsundhedsterapeut fuldender mine behandlinger ved at tage os derhen, hvor vi kan skabe varige ændringer og lette os fra byrder, som det ikke er meningen, vi skal bære rundt på.

Min interesse for at forstå og håndtere fysisk og følelsesmæssigt stress har ført mig til en dyb indsigt i nervesystemets logik.

Når vi taler sammen, er det dine tanker og oplevelser, du får konkret sparring på.

Book en tid, og lad os finde ud af om det er mig, der skal hjælpe dig med at frigøre din krop fra fastlåste tilstande, så du kan genopdage indre ro og opnå en dybere forståelse af dig selv.

En 30 minutters ESSENS-samtale med mig, vil helt sikkert give dig indsigter og ny forståelse af dig selv.

Men er du stadig ikke sikker på, at det her er noget for dig, vil jeg nu dele lidt flere guldkorn med dig:

Når klodsen om benet ikke længere holder dig tilbage, bliver verden omkring dig større, klar til at blive erobret.

Hvilken klods skal være den første, du skiller dig af med?

Det er ikke din situation, du er bange for.
Det er den ubehagelige følelse, som den skaber i dig.

Hvad ville dit næste skridt være, hvis det var det letteste i verden for dig?

Jo bedre du kender dig selv og din krops reaktioner, des bedre er du til at forstå dig selv – og andre.

Hvem ville du gerne have et mere ukompliceret og måske tættere forhold til?

I din samtale får du min metode til at gøre overvindelse og kompenserende strategier overflødige.

Grib Muligheden: Reservér Din Gratis Essens-Samtale i Dag

Hvis du altid gør, hvad du altid har gjort, vil du altid få, hvad du altid har fået.

– Tony Robbins