“Du skal ikke være bange, de er så søde.” “Du skal nok klare den,” siger de. Men sandheden er, at du er lammet af nervøsitet. 

Min metode kan det, som jeg gætter på, er dit største ønske:
At slippe for at panikke, og med kun ét i hovedet: klappen må ikke gå ned.

Giv mig 30 minutter af din tid og lad mig hjælpe dig med få en dybere forståelse af, hvad der får din krop til at gå i alarmtilstand, og hvordan jeg kan hjælpe dig, med at skrue ned for det.

Bliv fri for din angst: Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Kroppen er ikke til falds for fornuft.

Selvom du ved, at du ikke behøver at være bange, så er det som om kroppen bare ikke fatter det. Det er fordi kroppen og det rationelle er to vidt forskellige ting.

Min metode er afprøvet og har succes med at forløse det, der står i vejen for, at du med ro i maven kan gennemføre din eksamen.

Træning og eksponering for det, du er bange for, er unødvendigt i denne form for terapi. Med metoden forløser vi det i klinikken eller online, så du efterfølgende har langt mere ro til eksamen og i lignende situationer.

Den absolut bedste måde at undgå, at klappen går ned på, er at gå ad den kropslige vej og “fjerne” det, der lammer kroppen.

Det er bestemt okay at være nervøs til en eksamen, men når frygten tager over, mister man fokus på det, der er vigtigt.

Forestil dig, at du frem til din næste eksamen har så meget styr på dine følelser, at du er sikker på, at du nok skal klare dig.

Jo før du booker en tid til en gratis samtale, des før er vi i gang med at gøre det til en realitet for dig.

Har du lyst til at handle på det allerede nu, er du velkommen til at ringe til mig direkte på

Mobil: 61419593

Min metode skruer ned for det, der får din krop til at reagere, så du kan gå til din præsentation med langt større ro end du er vant til.

Måske har du taget gode råd om vejrtrækningsøvelser og powerposes til dig, men oplever du, at nervøsiteten alligevel får overtaget, så er det ikke dig, der gør noget forkert – det er ganske enkelt meget stærke kræfter, der er på spil i dit nervesystem.

Min metode forløser ubehaget ved at skulle præstere, så du næste gang, du skal til eksamen, har hovedet fyldt med al din viden, uden at klappen går ned.

Jeg lover ikke, at du kommer til at elske at gå til eksamen, men jeg tør godt at garantere, at din tolerance øges markant.

Biv fri for din angst: Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Kan du mærke at dette er noget for dig, og har du svært ved at vente, så ring til mig med det samme på

mobil: 61419593

Den mest oversete faktor for at hele ubearbejdede oplevelser, chok og andet ubehag, der sidder i kroppen – er at forholde sig til kroppens logik. 

Mit navn er Karin Wissing Becker. Jeg har små 30 års erfaring med at hjælpe folk, som er engagerede i egen trivsel, med at opnå en dybere forbindelse med sig selv igennem kroppen.

Fobier og frygt for specifikke ting er udtryk for, at kroppen tror, at det, der engang var en farlig situation, også er det nu. Lad os sammen undersøge, hvad kroppen er bange for.

Gammel frygt er en ubehagelig og styrende begrænsning, som jeg ønsker, at alle skal vide, er muligt at gøre sig fri af.

Efter bare en session hos Karin kunne jeg overvinde min frygt for at flyve.

Pia Felding, forfatter, mentor og clairvoyant.

Denne gang var helt anderledes, jeg havde ved Karins hjælp fundet et sted inde i mig selv, et anker, hvor der var ro på og det havde jeg fat i, mens vi startede med at gå op, min krop forblev i ro og jeg kunne finde min plads og sætte mig ned og se mig omkring og ned uden problemer. Koncertoplevelsen blev meget bedre og jeg var simpelthen så glad over at jeg endelig var fri for angsten.

Susan Andersen, der led af højdeskræk.

Min baggrund er bl.a. at jeg som barn og ung døjede med kroniske muskelspændinger og hovedpine. Jeg var nervøs og bange for stort set alt, der ikke var rutine for mig. Samtidig er jeg nysgerrig og videbegærlig, men min generelle utryghed sendte mig på gevaldigt overarbejde fysisk og psykisk.
Da jeg som ung endelig fik hjælp til mine fysiske problemer, indså jeg, at uddannelsen til Afspændingspædagog, som i dag hedder Psykomotorisk Terapeut, dap, lige var noget for mig.

Med min forståelse for krop-psykesammenhængende har jeg en særligt tilgang, som også kan komme dig til gode, hvis du vil ønsker hjælp til din eksamensangst.

Min egen historie og passion for krop-psykesammenhænge, har bragt flere metoder ind i mit behandlingsarbejde:

Chok Release Terapien er det, som kan hjælpe dig med at slippe din eksamensangst.
Jeg har jeg været stærkt optaget af denne tilgang til kroppens og sindets mekanismer siden min søn i 2018 fik “kureret” sin social fobi, der havde hindret ham i at gå i skole i 3 år.

Kranio Sakral Terapien har jeg integreret i mine psykomotoriske kropsbehandlinger. Den kan med sine meget specifikke teknikker skabe flow i nervesystemet på en særlig effektiv måde.

Klar til Forandring? Book Din Personlige Samtale Direkte Her!

Jeg glæder mig til at tale med dig om at gøre dig fri af din angst for eksamen.

Tjek kalenderen, find en tid, der passer dig, og så tales vi ved.

Kærlig hilsen
Karin