Find Din Vej til Glæde og Overskud: Kroppens Rolle i Selvforståelse

For at forstå sig selv og sætte retning efter glæde og overskud uden stress, skal man have kroppen med.
Giv mig 30 minutter af din tid og lad mig hjælpe dig med at få overblik over, hvad der holder dig tilbage fra at leve som du ønsker det.

Hvad skal der ske i 2024? Book Din Gratis Essens-Samtale Nu!

Er du træt af at tilpasse dig systemer og mønstre, som dræner dig i stedet for at skabe lyst, glæde og begejstring i dit (arbejds)liv? 

Er du klar til at skabe overensstemmelse mellem den, du er inden i og det, du viser verden uden på?

Så er jeg lige her, og jeg vil hjertens gerne hjælpe dig.

Den absolut bedste måde at opløse indre stopklodser, stress og pres, er at frigøre kroppen fra aftrykkene af gamle negative oplevelser, der som skygger fra fortiden, fastholder dig i fysisk spænding og manglen på tro på dig selv.
Sæt kursen mod en livsstil, hvor du føler dig stærk, fokuseret og i harmoni med dig selv!

Vil du gerne gøre 2024 til året, hvor du ikke længere føler dig fastlåst og usikker på dine beslutninger? Så ved du sikkert, at du skal i gang med at tænke og gøre anderledes end hidtil. Men er du bekymret for om dine idéer vil holde, eller hvordan du vil blive modtaget, så er det vigtigt at du tager dig af det, der skaber usikkerheden, nemlig dine følelser.

Den mest oversete faktor for trivsel og evnen til at tage ansvar for eget liv, sidder i kroppen.

Mit navn er Karin. Jeg hjælper folk, som er engagerede i egen trivsel, med at opnå en dybere forbindelse med sig selv igennem kroppen.

I mit arbejde kombinerer jeg den kognitive og rationelle forståelse med den ubevidste viden, som findes i kroppens sansesystem. Dette betyder i praksis, at det, der tidligere ubevidst styrede humøret, tankerne og handlingerne, nu bliver adresseret og gjort bevidst.

 

At prøve at få det fastlåste i kroppen til at slippe via samtaler og rationel tænkning, er som at diskutere en sten i skoen. Men med kroppen som talerør, ryster vi stenen ud og giver plads til dig.

Dette kan blive starten på et nyt og spændende kapitel i dit liv.

Selv var jeg et meget bange barn. Jeg var bange for voksne. Jeg var bange, når der skete noget nyt. Jeg var bange for ikke at gøre tingene rigtigt. Jeg havde virkelig travlt med at opfange alt, hvad der foregik omkring mig. Altsammen for at undgå at blive opfattet som dum, uvidende eller – som noget af det værste – at have gjort andre kede af det.

Med frygten for at være forkert, udviklede jeg mig til en vaske ægte skolepige fra flinkeskolen.

Når jeg var trigget, stivnede min krop og jeg kunne ikke få et ord frem.

Jeg var fanget i min krops reaktioner, men “sansesprog” var der ikke nogen, der lærte mig, og da jeg ikke vidste, hvorfor jeg var så bange, så undertrykte jeg det.

Med undertrykkelsen kom spændingerne og den kroniske hovedpine. Når der var noget, jeg var ekstra bange for, kunne jeg ikke sove og spise, og jeg kastede op, hvis det strakte sig over flere dage.

Jeg vidste ikke, at jeg ikke var den eneste i verden, der havde det sådan. Jeg dannede mig en overbevisning om, at kroppens krumspring var dårlige undskyldninger for at slippe for noget, der var svært, så jeg ville hellere gå med det alene og takle det så godt, jeg kunne, uden at sige det til nogen.

Min uddannelse til Afspændingspædagog gav mig indsigt, viden og praktisk erfaring med arbejdet med kroppen. Det blev min redning, for når man arbejder med de spændte muskler, bevæger det noget i sindet, så muligheder og troen på sig selv kan udvikle sig.

Du skal bare være dig selv, siger vi.
Men det kan vi kun være, når vi er trygge.

Arbejdet med kroppen, og det, vi sanser med den, er nøglen, der åbner op for trygheden, som ligger i os alle, men som bliver presset ned i et meget lille sted, når vi er trigget.

Det fantastiske er, at man kan gøre sig uafhængig af hvad omstændighederne finder på, ved at bearbejde de følelser, der bor i en selv.

På min egen rejse hjem i mig selv, har jeg sluppet kronisk træthed, spændinger og hovedpine. Der er bare det ved det, at jeg fra starten ikke vidste, at jeg havde symptomerne fordi, jeg ikke var hjemme i mig selv, men var optaget af at gøre alting “rigtigt”.

Min rejse har været lang, men jeg har også skullet lære det hele helt ned i detaljen for at kunne skumme fløden af metoder, teknikker og mindset, så jeg kan hjælpe andre videre på bedste måde.

Oplever du ofte at blive holdt tilbage af tvivl, når du står over for nye muligheder? Er usikkerhed og mangel på støtte til dine idéer noget, der konstant bremser dig?

Din mission er at opdage den kraft, der ligger i at møde og transformere modstand og selvsaboterende følelser, således at du kan være den udgave af dig selv, som du ønsker at være. 

Sammen vil vi arbejde med at identificere og frigøre de barrierer, der står imellem dig og dit fulde potentiale. Vælg at tage skridtet med mig, og lad os forløse dine begrænsninger, så du ikke alene mærker friheden til at være dig, men samtidig giver dig større indsigt og forståelse for andre menneskers forsvarsmekanismer og processer.

Book din ESSENS-samtale og find ud af, hvorfor det føles svært, og hvad du kan gøre ved det.

Klar til Forandring? Book Din Personlige Samtale Direkte Her!

Jeg nævner her nogle af de følelsesmæssige og fysiske symptomer, som vi kan arbejde med:

 • Fobier som fly- og tandlægeskræk
 • kan ikke komme sig over livskrise
 • følelse af at være isoleret
 • frygt for at blive forladt
 • frygt for at fejle
 • frygt for afsløring
 • følelsen af mangel på f.eks tid eller penge
 • mobning
 • uretfærdigt behandlet
 • trusler
 • fyring
 • skilsmisse
 • sygdom
 • dødsfald
 • uro i kroppen
 • tankermylder
 • dårlig søvn
 • humørsvingninger
 • spændinger og smerter
 • hurtig, kort vejrtrækning
 • jeg er ikke god nok
 • jeg føler mig lammet
 • jeg bliver let vred eller ked af det
 • jeg gør alt for at undgå visse situationer
 • jeg undgår at tale om de svære ting
 • jeg er bange for at være svagHer udtaler et par af mine klienter, hvordan forløsning af traumer og bekymringer, løfter humøret og giver dem frihed til at træffe sunde valg i livet.

Jeg sover godt om natten og er glad om dagen. Jeg har sluppet den evige bekymringstilstand. Jeg har fået ro i sindet omkring de beslutninger, vi tog, og jeg er meget bedre til at håndtere de følelsesudsving, der er, når man er en del af en stor familie. Det sjove er, at min ro har givet effekt den anden vej.  Jeg synes, jeg modtager så meget positiv energi!! Det er nok fordi jeg er mere åben til at modtage.

Kvinde 74 årDet vigtigste er, at jeg får forløst eller opløst gamle traumer. Det kan være gamle oplevelser eller overbevisninger, som både sidder i krop og sind. Det betyder, at jeg får en større frihed til at træffe valg i livet, når jeg ikke er så fastlåst i gamle overbevisninger og overlevelsesmekanismer.

Dorte 56 år, konsulent og psykoterapeutHer er et overblik over hvad vi kan gå igennem på din gratis ESSENS-samtale:

 • Med udgangspunkt i din udfordring, skaber vi klarhed over, hvad du savner, hvordan du gerne vil have det, og hvad der skal til for at komme derhen. 
 • Vi indkredser de kropslige signaler, der får dig til at føle dig udfordret.
 • Jeg viser dig, hvordan de selvsamme signaler viser dig vejen til kernen af det, der udfordrer dig. 
 • Vi taler om, hvad du vil kunne, hvis du ikke længere bliver trigget ind i ubehag og uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.
 • Du vil se dine sande værdier med større tydelighed.
 • Via kontakten med din krop, kommer du i løbet af samtalen, i kontakt med dig selv, så du går videre med en større bevidsthed om, hvordan krop og sind hænger sammen.
Tag Det Første Skridt: Reservér Din Gratis Samtale Her og Nu!

Få klarhed over, hvad der resonerer med dig, og gå straks i gang med at fokusere på det, der fylder din hverdag med nydelse og begejstring.

Positive bekræftelser som “jeg elsker mig selv” kan føles som at løbe panden mod muren for dem, der har negative overbevisninger om sig selv. Men hvorfor blive ved med det?
Bruger man tiden og energien på at forløse begrænsningerne, vil man hurtigere opleve transformationen.

Elsker du dig selv, foretager du dig selvkærlige handlinger, der resonerer med dig.

Desværre forsøger mange at tale sig igennem problemerne. Når vi taler, bruger vi den rationelle tænkehjerne. Men oplevelser, der sidder i os, sidder ikke i den rationelle hjerne – det sidder i kroppen, nærmere bestemt i sansesystemet. Vil vi have kroppen i tale, må vi bruge det sprog, som den udtrykker sig igennem, nemlig sanserne. Med den rette tilgang, viser kroppen os direkte ind bag den rationelle tankegang til det, kroppen længes efter at forløse.

Stod det til mig, skulle det ikke længere være en lidt halv-mystisk hemmelighed, at fysisk og følelsesmæssig ubehag kan forløses, og at det er hurtigere, kærligere og langt mere skånsomt, end at skulle lære at takle og leve med undgåelsesadfærd, hensynsbetændelse og et nervesystem på overarbejde.

I din samtale får du min unikke metode til at skrue op for din stemme, og være tryg ved at tage de valg, der harmonerer med dine værdier og det, du gerne vil. 

Oplev Forskellen: Book Din Gratis Samtale og Start Din Rejse!

Man skal stoppe med at fokusere på det negative og i stedet koncentrere sig om det, man gerne vil. Det er logisk, og var det let, ville ingen have nogen problemer.

Når det er lettere sagt en gjort, er det fordi, man i sagens natur har svært ved at få øje på det ubevidste i sig selv.

Det man derimod godt kan mærke, er den manglende trivsel, som kroppen udtrykker med dårligt humør og stresssymptomer.

Er du klar til at sætte dig selv i centrum for dit eget liv, og lade puslespillet falde på plads inden i dig, så det, der kunne tage år, bliver til virkelighed nu?Essensterapi

Du kommer med lysten og viljen til forandring, som er den bærende kraft for al udvikling. 

Jeg spejler dig og stiller spørgsmål, som hjælper dig i kontakt med din krops visdom. 

Essensterapi  handler om at skrue op for “lysten, der driver værket”, og løfte det ud af systemet der står i mellem denne indre sandhed og det, man tænker og viser ud ad til. 

Krop og psyke – én behandling

Jeg har stærke kompetencer både som kropsterapeut og følelsesforløsende terapeut, så du finder i mig en behandler, der arbejder med sammenhængende i det hele menneske.

Jeg nærer et stærk ønske om at alle skal kunne føle sig værdige til at være sig selv. Jeg startede for mange år siden min rejse ved at uddanne mig til Psykomotorisk Terapeut, som dengang hed Afspændingspædagog. Det tog kurser og uddannelser med sig i kranio sakral terapi, som kan noget ganske særligt, når det kommer til at lette nervesystemet for fysisk stress.

Uddannelserne til Chok Release Master og METAsundhedsterapeut fuldender mine behandlinger ved at tage os derhen, hvor vi kan skabe varige ændringer og lette os fra byrder, som det ikke er meningen, vi skal bære rundt på.

Min interesse for at forstå og håndtere fysisk og følelsesmæssigt stress har ført mig til en dyb indsigt i nervesystemets logik. Jeg kan hjælpe dig med at frigøre din krop fra fastlåste tilstande, så du kan genopdage indre ro og opnå en dybere forståelse af dig selv.

Men det hele starter  med dig.

En 30 minutters ESSENS-samtale med mig, vil helt sikkert give dig indsigter og ny forståelse af dig selv.

Men er du stadig ikke sikker på, at det her er noget for dig, vil jeg nu dele lidt flere guldkorn med dig:

Når der ikke længere er noget, der holder dig tilbage, er det som at gå uden en klods om benet.

Hvilken klods skal være den første, du skiller dig af med?

Det er ikke din situation, du er bange for.
Det er den ubehagelige følelse, som den skaber i dig.

Hvad ville dit næste skridt være, hvis det var det letteste i verden for dig?

Jo bedre du kender dig selv og din krops reaktioner, des bedre er du til at forstå andre.

Hvem ville du gerne have et mere ukompliceret og måske tættere forhold til?

I din samtale får du min metode til at gøre spekulationer og kompenserende strategier overflødige.

Grib Muligheden: Reservér Din Gratis Essens-Samtale i Dag

Hvis du altid gør, hvad du altid har gjort, vil du altid få, hvad du altid har fået.

– Tony Robbins